Skip to main content Skip to primary navigation

Umicore België voor de 15de keer Top Employer

Regional website Belgium

Ook dit jaar is Umicore weer verkozen tot Top Employer. Met zijn jaarlijkse, internationale onderzoek certificeert het Top Employers Institute overal ter wereld toonaangevende werkgevers die uitstekende werkomstandigheden bieden, talent koesteren en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie en er voortdurend naar streven hun tewerkstellingspraktijken te optimaliseren. Umicore ontving de Top Employer-certificering al voor de vijftiende keer in België.

Doorgroeimogelijkheden

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling horen gewoon bij je loopbaan. Omdat we het erg belangrijk vinden dat je je persoonlijke vaardigheden en kennis up-to-date houdt. Dat is essentieel voor je carrière en essentieel voor ons. Je kan ook horizontaal groeien, bijvoorbeeld naar een andere business unit. En ook internationaal bieden we heel wat kansen. Al onze sites hebben internationale contacten die je werk een blik op de wereld geven. Als je flexibel en mobiel bent, dan kan je die kansen grijpen.

Balans werk-privé

We bieden je verschillende mogelijkheden om een gezond evenwicht tussen werken en leven uit te bouwen. Telewerk heeft zijn ingang gevonden en, afhankelijk van je functie, kan je satellietwerken in een van onze vier Belgische vestigingen. Deeltijds werken is ook een optie. Sommige medewerkers met jonge kinderen nemen tijdens de zomermaanden een volledige maand ouderschapsverlof. En je kan je dertiende maand inruilen voor extra verlofdagen. Elk jaar kan je beslissen of je daarvan gebruik wil maken. 

Aantrekkelijk loon: primaire arbeidsvoorwaarden

Zijn inbegrepen in je loopbaan: een mooi competitief loon en daar horen onder andere ook maaltijdcheques bij. Afhankelijk van je functie kan je opteren voor een milieuvriendelijke bedrijfswagen. Verder voorzien we een groeps- en hospitalisatieverzekering en een overlijdens- en invaliditeitsverzekering.

Materials for a better life

Wat ook maakt dat we bij de Top Employers van ons land horen, is onze business zelf. Met toekomstgerichte activiteiten zoals recyclage, katalyse en de productie van materialen voor onder meer hoogtechnologische zonnepanelen werken we elke dag aan een schonere wereld. Daarbij gaat een groot deel van ons budget naar Onderzoek & Ontwikkeling om nog beter te worden in wat we doen. Ons engagement vertaalt zich ook in een groener wagenbeleid, investeringen in zonnepanelen en recuperatie van regenwater voor onze kantoren, bijdragen aan woudontwikkelingsprojecten, … We bieden ruimte voor je loopbaan en ruimte voor je engagement. Dat is werken bij een Top Employer!

Meer weten?

Neem hier een kijkje.