Skip to main content Skip to primary navigation

Brussel

Het hoofdkantoor van Umicore wereldwijd, het kruispunt van onze sites, dat is Umicore in Brussel. Niet alleen het management vind je in ons hoofdkantoor, maar ook vele andere overkoepelende diensten zoals HR, de financiële diensten, legal, audit, communicatie, corporate development, milieu, veiligheid en gezondheid.

Brussel is het kloppende hart van onze multinationale onderneming, waar de hele wereld elke dag binnenstroomt.
 

Werken op het kruispunt van Umicore – HQ in Brussel

In Brussel is er geen productie. Dus als ingenieur of operator pur sang heb je hier minder voeling met onze productie. Maar heb je een hart voor technologie en ligt je talent in finance, verkoop, business development, logistiek, EHS, management, …dan vind je hier je plek. Dat betekent dat je hier verschillende richtingen uit kunt op heel wat niveaus: HR, finance, audit en legal, maar ook functies in bijvoorbeeld sales en communicatie. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden in aankoop en logistiek. We zetten hier ook de lijnen uit voor corporate development en milieu, veiligheid en gezondheid.

Alle talenten m/v gezocht

Wat ook je achtergrond is, je hoeft geen techneut te zijn om een loopbaan in technologie uit te bouwen. Op onze hoofdzetel krijg je voeling met Umicore als Groep, sta je dicht bij het top management en houd je contact met onze verschillende sites. Ook hier is onze sterke Groep een stevige basis voor een loopbaan in technologie en werk je elke dag mee aan “materials for a better life” in een omgeving die technologie ademt. Zijn inbegrepen: leuke sfeer, internationale contacten én de ruimte om je talenten te ontplooien.

Internationale omgeving

Umicore is een Belgische maar ook multinationale onderneming: we reiken tot in Canada, China, de Verenigde Staten, Brazilië… De internationale contacten zijn inbegrepen in je werk. En in Brussel komt de wereld elke dag binnengestroomd. Dat betekent dat je doorgroeimogelijkheden nationaal én internationaal zijn.

Leuke werksfeer

Onze deuren staan altijd open en we gaan informeel met elkaar om. Die no-nonsense aanpak maakt het erg leuk om bij ons te werken.

Goed woon-werkverkeer

Onze hoofdzetel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, wat heel wat scheelt in je woon-werkverkeer.

Locatie

Broekstraat 31
1000 Brussel

Routebschrijving