Skip to main content Skip to primary navigation

Versnelling van de wereldwijde mobiliteitstransformatie 

Umicore zet zich verder en sneller in om de wereldwijde overgang naar koolstofvrije mobiliteit te bespoedigen. Dankzij onze expertise in schone mobiliteitsmaterialen en recyclagetechnologieën begeleiden wij u van begin tot eind op het transformatiepad van uw bedrijf. Dat doen we niet alleen met de ontwikkeling van de hoognodige katalysatortechnologie voor emissiearme verbrandingsmotoren, maar ook met de levering van hoogwaardige, innovatieve materialen voor herlaadbare batterijen en met een leidende positie op het gebied van brandstofcelkatalysatoren - en tegelijkertijd sluiten we de kringloop van kritieke metalen.

Kortom, wij denken zowel op korte als op lange termijn. Wij helpen autoconstructeurs om te voldoen aan de toekomstige emissiewetgeving voor interne verbrandingsmotoren in sleutelregio's. Tegelijkertijd maken we de weg vrij voor elektrische mobiliteit. Voor ons is het onze plicht om onze unieke positie en expertise in te zetten om u te begeleiden in uw transformatieproces naar duurzame mobiliteit.

Afval omzetten in hoogwaardige producten

Een voertuig kan pas echt schoon zijn wanneer er tijdens het proces niets verloren gaat. Daarom leggen wij ons elke dag toe op het sluiten van de kringloop van auto- en brandstofcelkatalysatoren, waarbij wij afval transformeren in waarde. 

Lees meer

Als pionier in batterijrecyclage breiden we ook onze baanbrekende recyclagetechnologie uit, en winnen meer dan 95% van de kritische metalen uit gebruikte EV of andere herlaadbare batterijen terug. En dat is nog maar het begin. Ons doel is om samen mobiliteit voorgoed te veranderen.

Lees meer

Op zoek naar een transformerende partner voor mobiliteitstechnologie?

Waarom met ons samenwerken?

Aangepaste oplossingen en technologieën die elkaar wederzijds versterken

Van herlaadbare batterijmaterialen en katalyse tot recyclage - wij hebben alles in huis om u in elke fase van uw mobiliteitstransformatie te ondersteunen. Onze innovatieve oplossingen zijn in hoge mate op maat gemaakt: we stellen de beste teams samen en bieden de meest geavanceerde technologieën, niet alleen om uw unieke visie te ondersteunen en uw unieke uitdagingen op te lossen, maar ook om uw ambities vooruit te helpen.

Umicore 2030 RISE

Met onze 2030-strategie beginnen we aan een nieuwe fase in Umicore's streven om toonaangevend te worden op het vlak van circulaire materiaaltechnologie. Een bedrijf dat gebouwd is op winstgevende en duurzame groei en dat tastbare waarde creëert voor al zijn belanghebbenden. 

Onze strategie

Onze toewijding aan schone lucht wordt ondersteund door kernpijlers: duurzame ontwikkeling, klantgerichtheid, operationele uitmuntendheid en een wereldwijde productie en technologische voetafdruk dicht bij onze klanten... 

Vertel me meer

Wij zijn leidend op het vlak van product- en procestechnologie en hebben een unieke positie in de toeleveringsketen van batterijmaterialen. Wij worden wereldwijd erkend voor onze meer dan 20 jaar ervaring in herlaadbare batterijmaterialen en wij geloven dat onze innovatie slechts zo goed is als de duurzaamheidsinspanningen die ze ondersteunen.

Vertel me meer

Onze 30 jaar ervaring met de productie van brandstofcelkatalysatoren betekent dat u te allen tijde volledig wordt ondersteund - vanaf de productontwikkeling op maat tot en met de levensduur van de producten.

Vertel me meer

Als wereldleider in recycling met behulp van de meest geavanceerde, eco-efficiënte processen die beschikbaar zijn, zien wij waarde waar anderen afval zien.

Precious Metals Refining

Battery Recycling Solutions

Klaar om te schakelen?