Let's Go for Zero ; de duurzaamheidsstrategie ingebed in 2030 RISE

Let's Go for Zero is de duurzaamheidsstrategie die is ingebed in de 2030 RISE-strategie. De S in RISE staat voor Sustainability Champion. Duurzaamheidskampioen zijn is de kern van onze RISE-strategie; we minimaliseren de impact van onze activiteiten en maximaliseren onze positieve impact op de samenleving, en ondersteunen de reis naar decarbonisatie. Als ruggengraat van ons klimaatactieplan legt onze 'Let's Go for Zero'-ambitie onze doelstellingen en mijlpalen vast om onze doelen te bereiken. 

Wij zijn vastbesloten om processen te heroverwegen, te transformeren en onze inspanningen te richten op netto nul broeikasgasemissies, geen spijt en eindeloze mogelijkheden. Door te streven naar nul gaan we er volledig voor: we dichten kloven, leiden veranderingen, verbinden mensen, stellen vaardigheden en middelen beschikbaar - en creëren nieuwe mogelijkheden. En we zijn bereid om alles uit te leggen en iedereen uit te nodigen om mee te doen. Laten we echte impact creëren. Laten we voor alles gaan. Laten we gaan... voor nul.

Denk groot: koolstofneutrale groei, groene stroom, energie-efficiëntie, plus het inspireren van de samenleving door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de overgang naar een klimaatpositieve toekomst versnellen. Als technologisch bedrijf gericht op duurzaamheid zetten wij alles in op onderscheidende technologische benaderingen van decarbonisatie, zoals koolstofafvang en -opslag. 

Doelstelling
Netto nul broeikasgassen tegen 2035
-42% ton CO2e/ ton van aangekochte materialen tegen 2030

Voor meer informatie over duurzaamheid, kunt u contact opnemen met

Natalia Agüeros-Macario

Natalia Agüeros-Macario

E-mail
Tayla Burgess

Tayla Burgess

E-mail