Voorzien in de groeiende behoefte aan geavanceerde materialen om maatschappelijke uitdagingen aan te gaan

Geavanceerde materialen zijn en blijven essentieel voor de menselijke vooruitgang. In combinatie met technologische kennis maken zij beter schaalbare, efficiëntere en duurzamere oplossingen mogelijk om de maatschappelijke uitdagingen van nu en in de toekomst aan te pakken. Denk aan ruimteverkenning, connectiviteit, nieuwe energie, elektronische apparaten, biowetenschappen ...

We bouwen mee aan een toekomst voor ons allemaal in een context waar onze natuurlijke hulpbronnen steeds verder uitgeput raken, en werken op volle toeren aan de ontwikkeling van de volgende generatie van duurzame geavanceerde materialen:


Meer toepassingen

Wij zien waarde in afval

Als koploper in circulariteit gebruiken wij de meest geavanceerde, eco-efficiënte recyclageprocessen  om niet alleen ons eigen productieschroot te behandelen, maar ook industrieel afval, bijproducten van andere non-ferro-industrieën en zowat elk product dat het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt. 

Wij sluiten de kringloop en winnen meer dan 20 verschillende edelmetalen en kritische metalen terug. Hierdoor verminderen we de ecologische voetafdruk van onze klanten drastisch en bieden hen zo ook een concurrentievoordeel.


Uw afval, onze specialiteit

Op zoek naar een innovatieve partner voor circulaire materiaaltechnologie?

Waarom met ons samenwerken?

Umicore 2030 RISE

Met onze 2030-strategie beginnen we aan een nieuwe fase in Umicore's streven om toonaangevend te worden op het vlak van circulaire materiaaltechnologie. Een bedrijf dat gebouwd is op winstgevende en duurzame groei en dat tastbare waarde creëert voor al zijn belanghebbenden. 

Onze strategie

Onze activiteit Precious Metals Refining exploiteert de grootste en meest complexe recyclage-installatie voor edele metalen ter wereld.

Vertel me meer

Klaar om de uitdagingen aan te gaan?