Skip to main content Skip to primary navigation

Onze sites

Brugge

Umicore Specialty Materials Brugge heeft een lange traditie in het produceren van alkydharsen, metaalzepen, nafteenzuren en adhesie promotors voor rubber, die hun toepassingen vinden in diverse industrieën.

Umicore Specialty Materials Brugge hecht veel belang aan onderzoek en ontwikkeling en gebruikt die expertise om innovatieve producten op de markt te brengen die onze klanten oplossingen bieden op vlak van technologische competenties, economische optimalisaties en ecologische voordelen.

Meer informatie

Brussel

Het hoofdkantoor van Umicore wereldwijd, het kruispunt van onze sites, dat is Umicore in Brussel. Niet alleen het management vind je in ons hoofdkantoor, maar ook vele andere overkoepelende diensten zoals HR, de financiële diensten, legal, sales, communicatie, corporate development, milieu, veiligheid en gezondheid.

Brussel is het kloppende hart van onze multinationale onderneming, waar de hele wereld elke dag binnenstroomt.

Meer informatie

Hoboken

Al sinds de oudheid liggen metalen aan de basis van de vooruitgang van de mens. Umicore is wereldleider in de raffinage en recyclage van edele metalen. In Hoboken herwinnen we 17 metalen, waaronder goud en zilver.

We zijn uniek door de waaier van materialen die we kunnen recycleren en de flexibiliteit van onze activiteiten. De materialen die we verwerken, zijn gsm’s, laptops, autokatalysatoren, industriële producten, …

Meer informatie

Olen

Onze site in Olen draait voornamelijk rond onderzoek & ontwikkeling (O&O) van schone technologieën en de productie van hoogtechnologische materialen op basis van kobalt en germanium. Die vind je terug in herlaadbare batterijen, lenzen en zonnecellen voor satellieten. Materials for a better life is onze dagelijkse uitdaging. Hieraan werken we met ongeveer 900 mensen.

Meer informatie