Umicore zoekt talent: jobevents in elke studentenstad, live of virtueel

Regional website Belgium

In de laatste rechte lijn van je studies? Of net de campus vaarwel gezegd? Dan kijk je vast al uit naar een job om je talenten te verzilveren én verder te ontwikkelen. Het goede nieuws: voor pas afgestudeerden liggen er vandaag veel opties op tafel. Deelnemen aan een jobbeurs is alleszins een goede start van je zoektocht. En tijdens die events geven we je graag een blik achter de schermen bij Umicore.


Connectie boven profiel

Kom je aanschuiven aan onze tafel tijdens een jobevent, verwacht dan geen gedetailleerde inloopprogramma’s of checklists. Of je nu geïnteresseerd bent in onderzoek en ontwikkeling, sales, hr, productie, IT of een ander domein, bij Umicore geef je je job van bij de start zelf mee vorm. Daarom focussen we bij eerste ontmoetingen altijd op een open gesprek over je wensen en onze bedrijfscultuur. Eerst een goede match, dan de rest.

“Een jobevent? Dat is Tinder voor professionals. En we willen zeker zijn dat je de juiste keuze maakt als je Umicore naar links of rechts swipet.”
Inge Van Antwerpen, Manager Young Talent & Onboarding


Samen voor een schonere wereld

Ver hoef je ons alleszins niet te zoeken. Doorheen het jaar staan we op jobevents in elke grote studentenstad: Antwerpen, Gent, Brussel, Leuven, Hasselt en zelfs buitenlandse steden zoals Delft en Milaan. Wat we exact doen op elk event en hoe je je inschrijft, lees je op onze eventpagina. Maar één ding is zeker: waar je ook bent, we verwelkomen je met open armen om te kijken hoe we samen kunnen werken aan een betere en vooral schonere wereld.


Kom met ons praten

Ben je gebeten door duurzame toptechnologieën? Wil je je strepen verdienen bij een internationale groep? Zin om zelf aan het stuur van je carrière te zitten? En hecht je belang aan een goede werk-privébalans en een leuke werksfeer? Als het antwoord volmondig ‘ja’ is, bezoek ons dan op een jobevent.

Bekijk alle jobevents in jouw studentenstad

Covid-19 of niet, we blijven jullie ondersteunen in je zoektocht naar dé juiste job voor jou! Veel beurzen zullen gedwongen omschakelen naar virtuele sessies, maar ook daar staan wij paraat voor je. Kan of wil je niet meer wachten? Check hier onze openstaande vacatures.

Share this page