Skip to main content Skip to primary navigation

Umicore Olen maakt de warmste radio

Regional website Belgium

Op donderdag 28 januari trapten we bij Umicore Olen het nieuwe jaar op gang met Umicore on air, een radioshow voor en door medewerkers. Een hartverwarmend initiatief waarmee we iedereen ‘op veilige afstand’ dichter bij elkaar brengen. 

Verbondenheid tussen medewerkers 

Site-manager Geert Defieuw: “De corona pandemie vraagt veel van ons en onze medewerkers, zowel op het werk als thuis. We missen de babbeltjes in de koffiehoek, een spontane begroeting op de site of het samen eten in het bedrijfsrestaurant. Met de radioshow geven we een extra boost aan de verbondenheid tussen onze medewerkers. Een initiatief dat duidelijke gesmaakt werd. Er werden 400 verzoeknummers aangevraagd en samen zamelden we 800 euro in voor elk van onze zes goede doelen.”

Vincent Braet (proces engineer): “In deze moeilijke tijden van remote werk en enkel teams calls is het haast onmogelijk om een samenhorigheidsgevoel te creëren. Bij Umicore Olen hebben we dat vandaag wel gedaan. Bedankt hiervoor!"

Vicky Liekens (supervisor): “Na een donker corona jaar is het super fijn om de verbondenheid tussen de collega’s te voelen. Voor mij en velen van mijn collega’s was deze radioshow een schot in de roos! Muziek verbindt echt mensen.”