Coordinator Projectondersteuning

Belgium, Hoboken
Battery Recycling Solutions
Human Resources

Posted on 23-11-2022

Wat jij zal doen

Bij Umicore Battery Recycling Solutions zien wij de waarde in van afval. Hetzij voor afgedankte herlaadbare batterijen van elektrische wagens of voor draadloze toepassingen, maar ook naar industrieel schroot. We zijn een pioneer in het aanbieden van een circulaire benadering voor lithuim-ion herlaadbare batterijen. BRS is een wereldleider in het meest geavanceerde batterij recyclageproces op grote productieschaal aan te bieden.

Door onze innovatieve technologie zuiveren we metalen componenten zoals koper, kobalt, nikkel en lithium op een ecologische en efficiënte wijze. Deze chemische componenten worden door ons terug ingezet om nieuwe herlaadbare batterijen te maken. Onze oplossingen geven antwoord op de groeiende vraag naar een closed-loop benadering telkens met oog op een milieubewuste aanpak.

 

 • Als Coordinator Project Ondersteuning ben je de ondersteunende factor in alle project activiteiten op het gebied van Cost Control & Document Control.
 • Je staat in voor het correcte beheer van informatiestromen stelt deze beschikbaar voor de juiste stakeholders en het projectmanagement.
 • Je brengt systematiek aan, zorgt voor regelmaat, volgt procedures op en voert risico analyses uit.
 • Daarnaast houd je rapportages bij en digitaliseer je waar nodig, het notuleren bij vergaderingen neem je voor je rekening en je bent eveneens verantwoordelijk voor personeelsadministratie en tijdsregistraties.
 • Bovendien beheer je allerhande project- en technische documentatie.
 • Door middel van MS Projects bewaar je een actueel overzicht wat betreft project prognoses, budget en tijdsplanning.
 • Afwijkingen in de projectplanning detecteer je en je alarmeert de projectleiding waar nodig.
 • Actualisatie van budget en project prognoses aan de hand van MS Projects stel je op, voer je uit en bewaak je.
 • Bestellingen plaatsen, contacten met leveranciers en beheer van levertermijnen.

Naar wie we op zoek zijn

 • Je behaalde een bachelor of master in een organisatorische or technische richting
 • Bij voorkeur heb je 5 jaar ervaring in een project gerelateerde administratieve functie
 • Je kan vlot werken met MS Project en andere MS office programma’s zoals Excel, Word, Outlook…
 • Ervaring met SAP en Sharepoint zijn een pluspunt
 • Naast een perfecte beheersing van het Nederlands, ben je vlot in het Engels. Andere talen zijn een groot pluspunt. 
 • Dankzij affiniteit/ervaring kan je onze technologische activiteiten je volledig eigen maken.
 • Je hebt een goed oog voor detail, kan autonoom je werk organiseren en hebt een proactieve houding.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Battery Recycling Solutions

Wij halen kritieke en waardevolle materialen zo efficiënt mogelijk uit afgedankte batterijen of productieschroot en brengen ze terug in de toeleveringsketen van batterijmaterialen. Hoe beter wij ons werk doen, hoe minder metalen er uit de natuur hoeven te worden gewonnen. Wij zijn een leverancier van totaaloplossingen die net tot leven is gekomen en die opereert in een wendbare, snel veranderende en groeiende markt. Dit biedt alle kansen voor de juiste en energieke mensen om vorm te geven aan wat er verder gebeurt. En dat is waar jij in beeld komt.

Als onze recyclageactiviteiten het tekort aan schaarse grondstoffen kunnen aanpakken, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Postuler