Skip to main content Skip to primary navigation

Gezocht m/v/x: talent om te werken aan een schonere wereld

Regional website Belgium

Zit jij in de laatste rechte lijn van je studies? Of heb je net met succes de campusbanken verlaten? Dan kijk je zeker uit naar een uitdagende en inspirerende job. Bij Umicore staan we klaar om jouw talent te verzilveren. Kom je mee aan boord? Umicore wil daar zeker een handje bij helpen. Help jij ons?  

Jong talent: dát is wat we nodig hebben. Je zal ons tegenkomen op verschillende jobbeurzen en events doorheen het land. Zelfs in het buitenland. Aan onze tafel leggen we graag de kracht van Umicore uit. Geen ingewikkelde applicatieformulieren, wel een heldere boodschap. Tussen nu en 2030 willen wij voor onze klanten een volwaardige transformatiepartner zijn, die hen begeleidt op hun reis naar duurzaamheid en circulariteit. Dankzij onze unieke positie kunnen we de wereldwijde mobiliteitstransformatie versnellen, voorzien in de groeiende behoefte aan geavanceerde materialen en nog meer circulariteit voor kritische metalen mogelijk maken.

“We staan op het punt om onze winnende formule te versnellen, voortbouwend op onze uitstekende staat van dienst en expertise als hét circulaire materiaaltechnologiebedrijf.”
Inge Van Antwerpen, Manager Young Talent & Onboarding

Umicore is vastbeslotener dan ooit om snelheid te benutten en deze megatrends wereldwijd te benutten. Hoe? Dankzij RISE. Onze strategie rust op vier pijlers, vertegenwoordigd door vier letters:

  • Reliable transformation Partner
  • Innovation &Technology leader
  • Sustainable Champion
  • Excellence in execution

  “RISE vandaag, om morgen te veranderen”

Inge Van Antwerpen, Manager Young Talent & Onboarding

 
Connectie boven profiel

Dààrom hebben we jullie hulp nodig. Jong en geëngageerd talent, zoals jij! Of je nu geïnteresseerd bent in onderzoek en ontwikkeling, sales, HR, productie, IT of in een ander domein, bij ons krijg je de kans om je job van bij de start zelf mee vorm te geven. Ook dames zijn meer dan welkom. Umicore streeft naar 35 procent vrouwen op managers niveau en is op dat vlak een goede leerling. We hebben zelfs een eigen Community om te focussen op vrouwelijk leiderschap: Focus on women. Want wij geloven in gelijke kansen, eerlijkheid en diversiteit. We werven en promoten op basis van kwalificaties voor het uit te voeren werk. Daarom focussen we bij eerste ontmoetingen altijd op een open gesprek over je wensen en onze bedrijfscultuur. Eerst een goede match, dan de rest.

Samen voor een schonere wereld

Wat we exact doen op elk event en hoe je je inschrijft, lees je op onze eventpagina. Maar één ding is zeker: waar je ook bent, we verwelkomen je met open armen om te kijken hoe we samen kunnen werken aan een betere en vooral schonere wereld. Een mooi voorbeeld daarvan is hoe Umicore en PowerCo, het batterijbedrijf van de Volkswagen-groep, in een joint venture 3 miljard euro investeren voor de Europese productie van batterijmaterialen. Op termijn willen we per jaar 2,2 miljoen elektrische wagens voorzien van batterijen met kathodematerialen voor de zes batterijfabrieken van PowerCo. Batterijen die dus uiteindelijk in de elektrische wagens van Volkswagen zullen worden geïnstalleerd.

Kom met ons praten

Ben je gebeten door duurzame toptechnologieën? Wil je je strepen verdienen bij een internationale groep? Heb je zin om zelf aan het stuur van je carrière te zitten? Hecht je belang aan een goede werk-privébalans en een leuke werksfeer? Is je antwoord volmondig ‘Ja'? Bezoek ons dan op een jobevent.

Bekijk alle jobevents in jouw studentenstad

 

Kan of wil je niet meer wachten?

Bekijk onze openstaande vacatures.