Technisch Expert Utilities

Belgium, Olen
Rechargeable Battery Materials
Maintenance

Posted on 12-08-2022

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over CSM

De waardeketen van kobalt beheersen. De expertise van Umicore bestrijkt de inkoop, productie en distributie van kobalt- en nikkelproducten. De materialen van Umicore zijn belangrijk in alledaagse dingen, zoals oplaadbare batterijen, gereedschap, verf en banden. Onze recyclage- en raffinageprocessen geven nieuw leven aan kobalt en andere metalen en verminderen de impact op het milieu. Om aan de eisen van onze klanten te blijven voldoen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Wat jij zal doen

Je bent aanspreekpunt voor en verzorgt de proces gerelateerde activiteiten ikv investeringsprojecten/MOC’s :

 • Je voert zelfstandig testen uit, analyseert en interpreteert de resultaten en rapporteert de bevindingen.
 • Je stelt een budget op per project/MOC, legt dit ter goedkeuring voor aan de hiërarchie en communiceert aan de betrokkenen.
 • Je verzorgt de coördinatie tussen Project Engineering, productie en externen door o.a. plannen na te kijken en aan te passen en  opmerkingen m.b.t. technologie, gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid kritische parameters en standaardisatie te verzamelen en te formuleren.
 • Je stelt risicoanalyses op in samenwerking met fabricatie, Project Engineering en Veiligheid.
 • Je geeft  opleiding  aan  de  werkmeesters en rondiers zowel  wat  betreft  de proces chemische en energetische achtergrond van de installaties alsook de effectieve bediening van de installaties .
 • Je geeft input aan procestechniekers  van Onderhoud en Projectengineering voor het opstellen van functionele analyses en programmatie van processen, of als basis van werkinstructies en WOB's.
 • Je start installaties op samen met fabricatie en doet de fine-tuning.je bent actief betrokken bij het testen van de installaties en werkt zelfstandig verbetervoorstellen uit
 • Je houdt het klassement  bij  aangaande  de toegewezen  projecten  (o.a.  offertes,  bestellingen  en interne nota's)

Naar wie we op zoek zijn

 • Je hebt bij voorkeur een diploma in een technische richting (mechanica, elektromechanica, elektriciteit, scheikunde)
 • Je beschikt over grondige kennis van processen van Utilities en Energie.
 • Je hebt kennis van SAP en kantoorsoftware (office toepassingen).
 • Je bent besluitvaardig en resultaatsgericht.
 • Je hebt oog voor veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu.
 • Je bent vaardig in het organiseren, synthetiseren en rapporteren.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Als mijn knowhow kan helpen om de prestatie van batterijen te verbeteren, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Solliciteer
Share this page