Parkeren voor buurtbewoners

Grindparking

De grindparking langs de Adolf Greinerstraat vlak bij het Wolplein is privéterrein van Umicore en is op weekdagen overdag voorbehouden voor onze werknemers. Onze buurtbewoners mogen hier echter ook parkeren op weekavonden tussen 18u en 08u én het hele weekend (dan ook overdag).  We hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan het verlichten van de parkeeroverlast in de wijk Moretusburg.

Oplaadstations voor elektrische wagens op parking A (mits bewonerskaart)

Op parking A (dat is de geasfalteerde parking naast de grindparking en schuin tegenover de receptie) staan er een 40-tal oplaadstations voor elektrische wagens. Onze buurtbewoners met elektrische wagen of plug-in hybride mogen deze laadpunten gebruiken op weekavonden tussen 18u en 08u én het hele weekend (dan ook overdag). 

Opgelet! 

  • Wie de oplaadstations op parking A wil gebruiken, moet hiervoor eerst een buurtbewonerskaart aanvragen. Stuur uw naam, adres, nummerplaat, en telefoonnummer via mail naar SiteHoboken.Communicatie@eu.umicore.com of bezorg ons deze gegevens door te bellen naar het gratis nummer 0800-93739.
  • Om de oplaadstations te kunnen gebruiken, heb je een stekker nodig van type 2 (Mennekes).
  • Je kan een oplaadstation activeren met je publieke laadkaart (bekijk het overzicht van compatibele laadpassen). Er geldt een vast tarief van € 0,20/kwH excl. BTW voor houders van een MobilityPlus-kaart. Met een andere laadpas betaal je mogelijk extra kosten en/of een ander tarief. Check dit op voorhand zeker bij de verdeler van je laadpas.