Metser/monteur oveninstallaties

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Maintenance

Wat jij zal doen

Jij staat in voor het inmetselen van diverse staalconstructies met vuurvaste stenen, beton,...

Je volgt hierbij nauwgezet de plannen en voorgeschreven werkwijze bij het verwerken van de materialen

Je hebt oog voor orde en netheid voor, tijdens en bij het afleveren van de werken en respecteert de veiligheidsvoorschriften tijdens de werkzaamheden

Naar wie we op zoek zijn

Je hebt een technisch diploma Bouw en minstens 5j à 10j ervaring als metser in de bouwsector.

Je kan zeer nauwkeurig werken

Je kan een plan lezen en je kan werken met verschillende machines zoals dwangmengers, steenzaagmachines,...

Je bent flexibel en kan in team werken

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

ALS MIJN VAARDIGHEDEN KUNNEN HELPEN OM GEBRUIKTE METALEN EEN NIEUW LEVEN TE GEVEN, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Solliciteer
Share this page