Magazijnier

Belgium, Hoboken
Purchasing & Transportation
Procurement

Wat jij zal doen

Je voert diverse magazijntaken (receptioneren van goederen die binnenkomen in het magazijn, fysische controle van de goederen, stockeren van de goederen) uit met het oog op het controleren en stockeren van goederen en je zorgt voor de uitlevering van de goederen op de verschillende diensten. Je zal instaan voor administratieve taken zoals: opzoekingen in SAP, controleren verzendnota’s, goederenuitgiftes boeken in SAP. Het lossen en laden van vrachtwagens en het afleveren van goederen op de site via vrachtwagen behoren ook tot je takenpakket. Je zal ook instaan voor het afleveren van goederen en het dagelijks nazicht van toestellen.

Naar wie we op zoek zijn

Je hebt een A2 diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als magazijnier of binnen een magazijnomgeving.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk en basiskennis van Frans en Engels. Je bent medisch geschikt om specifieke fysische inspanningen te leveren zoals het tillen van lasten.
Je bent in het bezit van rijbewijs B en bent geschikt om met vrachtwagen, vorklift en elektrische stapelaar te rijden en een rolbrug te bedienen. Rijbewijs C is een extra troef! Basiskennis van computergebruik strekt tot aanbeveling.

Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband werken is geen probleem. Je bent nauwkeuring en zorgvuldig. Je hebt zin voor veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Je hebt een constructieve geest en dynamische persoonlijkheid met zin voor dienstverlening

Als magazijnier werk je in dagploeg.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld

ALS ONZE RECYCLAGEACTIVITEITEN HET TEKORT AAN SCHAARSE GRONDSTOFFEN KUNNEN AANPAKKEN, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Solliciteer