Optiek en displays

Electro-Optic Materials

Umicore Electro-Optic Materials voorziet klanten overal ter wereld van materiaaloplossingen op basis van germanium. Onze belangrijkste markten zijn thermische beeldvorming en opto-elektronische toepassingen. Daarvoor maken we germaniumsubstraten, infraroodlenzen en -optiek en chemicaliën op basis van germanium. Wij verzekeren onze klanten van een beveiligde toegang tot de toevoer van germanium en bieden unieke oplossingen om diverse recyclagestromen die germanium bevatten aan te pakken.

Bezoek site

Even inzoomen

Onze infrarood optica voor thermische beeldvorming biedt innovatieve optische oplossingen in een hele reeks toepassingen, zoals nachtzicht in de automobielsector, thermoanalyse en veiligheid en bewaking, brandbestrijding en nog veel meer. Wij produceren een chalcogenide glas, GASIR® , met een unieke kwaliteit voor Umicore. Het werd geïntroduceerd omdat het gegoten kan worden; een kostenefficiënte productiemethode voor infrarode optica in hoge volumes. Het combineert een uitstekende prestatie met een aantrekkelijke kostprijs.

Wij bieden een totaaloplossing voor al uw noden bij de recyclage van germanium. Er werden geavanceerde processen ontwikkeld om germanium te herwinnen, uit een hele reeks industriële nevenproducten, productieafval en afgedankte producten.

 

 

Innovatieve toepassingen

Onze germaniumsubstraten worden gebruikt in een hele reeks toepassingen: fotovoltaïsche systemen op aarde (CPV), zonnepanelen in de ruimte, leds met een hoge helderheid en talrijke semigeleidende toepassingen.

Wij produceren de hoogste kwaliteit GeCI4 die beschikbaar is in de sector. Dit maximaliseert de lichttransmissie in de kern van optische communicatievezels. Deze superieure kwaliteit kan op een consistente basis worden geboden en wordt bevestigd door onze beproefd trackrecord met de meeste fabrikanten van optische vezels.

 

Elementen

Se Selenium
Ge Germanium
As Arsenic
Lees meer op de groepwebsite

Contactinformatie

Head office Watertorenstraat 33 2250 Olen Belgium Tel.: +32 14 245 700 Email: eom@umicore.com  
Substrates Olen Belgium Tel.: +32 14 245 012 Fax: +32 14 245 800 Email: substrates@umicore.com  
Umicore Optical Materials USA Inc. PO Box 737 Quapaw, OK 74363 USA Tel.: +1 (918) 673 1650 Fax: +1 (918) 673 2121 Email: opticalmaterials@umicore.com