Edelmetalen

Precious Metals Management

Umicore is een wereldleider in de levering en verwerking van alle edelmetalen. Wij garanderen een fysieke levering in de meeste landen ter wereld, doordat wij zowel gebruikmaken van de opbrengst van onze raffinaderijen van edelmetalen als van ons dichte netwerk van betrouwbare industriële partners en banken. Wij zetten onze uitgebreide expertise in om onze klanten oplossingen op maat te bieden voor alle vragen betreffende wereldwijde levering en dekking van edelmetalen.

Bezoek site

De norm bepalen

Precious Metals Management vormt de link tussen de recyclageactiviteiten en de producenten die op zoek zijn naar edelmetalen (zowel intern als extern). Wij garanderen continuïteit in toevoer dankzij een duurzame inkoop van grondstoffen. Door de opbrengst van de recyclageactiviteiten van Umicore en ons duurzame netwerk te combineren met onze handelspartners garanderen wij onze klanten de toevoer en prijsstabiliteit van edelmetalen, zelfs als de marktcondities niet stabiel zijn.

Elementen

Ag Silver
Ru Ruthenium
Rh Rhodium
Pt Platinum
Pd Palladium
Ir Iridium
Au Gold
Lees meer op de groepwebsite

Contactinformatie

Umicore AG & Co. KG Rodenbacher Chaussee 4 63457 Hanau-Wolfgang Germany Tel.: +49 6181 59 6292 Fax: +49 6181 59 76292 Email: grouptrading@eu.umicore.com