Automobielsector

Cobalt & Specialty Materials

Umicore Cobalt & Specialty Materials is een wereldspeler op het vlak van recyclage, raffinage, transformatie en marketing van op maat gemaakte chemische producten met kobalt en nikkel. Wij handelen alle stappen van de waardeketen af, van bevoorrading tot verdeling, met productie-eenheden en verkoopskantoren op alle continenten. Onze uitgebreide kennis en expertise omvat een brede waaier aan toepassingen in zowel chemicaliën als poedermetallurgie.

Bezoek site

Over de hele waardeketen heen

Umicore Cobalt & Specialty Materials produceert een breed gamma aan chemicaliën op basis van kobalt en nikkel voor een hele reeks toepassingen. Onze producten worden gebruikt bij de productie van rubberbanden, pigmenten voor keramiek, katalysatoren voor het drogen van verf en de productie van plastic en nikkelchemicaliën voor oppervlaktebehandelingen. Verder leveren wij een van de belangrijkste actieve materialen in de groeiende markt van herlaadbare batterijen.

Wij bieden een hele reeks kobalt- en voorgeleerde poeders voor de productie van diamantwerktuigen en toepassingen met harde metalen. Onze producten worden gebruikt voor snijgereedschappen voor steen, constructiewerken en metaal en voor slijtstukken.

Ons gamma omvat ook een reeks recyclagediensten, zoals het herwinnen van kobalt bij klanten uit de petrochemische en de hardmetalenindustrie en het herwinnen van renium uit superlegeringen.

Wij streven er voortdurend naar de volledige waardeketen te verbeteren, met een sterke nadruk op recyclage en raffinage, zodat de materialenlus gesloten wordt en een duurzame toevoer gegarandeerd blijft.

Elementen

W Tungsten
Ta Tantalum
Re Rhenium
Ni Nickel
Cu Copper
Co Cobalt
As Arsenic
Lees meer op de groepwebsite

Contactinformatie

Ceramics & Chemicals Email: CobaltAndNickel@umicore.com  
Tool Materials Email: Cobalt@toolmaterials.com  
Metal Carboxylates Email: info.usmb@eu.umicore.com  
Battery Recycling Email: batteryrecycling@umicore.com