Engineering Trainee Productie

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Production

Posted on 07-07-2022

Wat jij zal doen

Tijdens een opleidingstraject van 15 maanden (dat start in september 2022) doe je onder individuele begeleiding van de Young Talent and Onboarding Manager praktijkervaring op in diverse productieafdelingen.

Zo krijg je de kans om de verschillende technologieën onder de knie te krijgen om edele metalen te recycleren en te raffineren.

Volgende vakgebieden komen zeker aan bod: chemie, procestechnologie, mechanica, ...

Ook op vlak van milieu, gezondheid, veiligheid, HRM en logistiek krijg je een degelijke opleiding.

Na een succesvolle traineeship kom je in aanmerking voor de functie binnen productie: bv productiecoach, productieoördinator, procescoördinator of technisch procesmedewerker.

Naar wie we op zoek zijn

We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die

  • pas afgestudeerd zijn of laatstejaarsstudent master in de richting chemie (industrieel ingenieur) of bachelor/master in de richting proceschemie;
  •  echte teamspelers met een no-nonsense mentaliteit;
  • bezeten zijn door technologie en wil doorgroeien naar een leidinggevende functie of meewerken aan procesoptimalisatie;
  • Tijdens je traineeship ben je bereid om enige tijd in ploegen mee te draaien.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer. Tijdens je traineeship maak je kennis met uiteenlopende jobs en projecten op verschillende afdelingen: gevarieerde leerkansen troef dus! Mede dank zij de inzet van ervaren collega's, maar ook door verschillende trainingsblokken op maat van de trainees, zijn zowel opleiding en persoonlijke ontwikkelingen een deel van je traineeship. Verder is dit de ideale kans om kennis te maken met de prima werksfeer bij Umicore. Je krijgt de kans om bij te dragen aan tal van boeiende projecten en zelf te bepalen welke richting je uit wil. En dit alles met een contract van onbepaalde duur vanaf de start van je traineeship.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over PMR (Precious Metals Refining)

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Als wij met onze recyclagetechnologie gebruikte metalen een nieuw leven kunnen geven, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

Solliciteer
Share this page