Engineering Trainee Productie

Belgium - Hoboken
Precious Metals Refining
Production

Gepubliceerd op 04-04-2023

Wat jij zal doen

•    Tijdens een opleidingstraject van 15 maanden (dat start in september 2023) doe je onder individuele begeleiding van het Team Young Talent praktijkervaring op in diverse productieafdelingen.
•    Zo krijg je de kans om de verschillende technologieën onder de knie te krijgen om edele metalen te recycleren en te raffineren.
•    Volgende vakgebieden komen zeker aan bod: chemie, procestechnologie, mechanica, ...
•    Ook op vlak van milieu, gezondheid, veiligheid, HRM en logistiek krijg je een degelijke opleiding.
•    Na een succesvolle traineeship kom je in aanmerking voor de functie binnen productie: bv procescoördinator of technisch procesmedewerker 
 

Naar wie we op zoek zijn

  • Je bent pas afgestudeerd of je bent laatstejaarsstudent master in de richting chemie of bachelor/master in de richting proceschemie.
  • Je bent een echte teamspeler met een no-nonsense mentaliteit.
  • Je bent bezeten door technologie en wil graag doorgroeien naar een leidinggevende functie of meewerken aan procesoptimalisatie.
  • Tijdens je traineeship ben je bereid om enige tijd in ploegen mee te draaien.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een Top Employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over PMR [Precious Metals Refining]

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Als wij met onze recyclagetechnologie gebruikte metalen een nieuw leven kunnen geven, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

Solliciteer