ELO Technieker Facility Services

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Maintenance

Posted on 05-08-2022

Wat jij zal doen

Binnen Facility Services is men op zoek naar een ELO Technieker.

Je takenpakket omvat een grote variatie aan opdrachten, o.a.

  • stopcontacten vervangen
  • kranen vervangen
  • kleine tegelwerken
  • kleine laswerken
  • werken met hoogtewerker
  • ...

Naar wie we op zoek zijn

We zoeken iemand met een technische achtergrond die over voldoende technische bagage beschikt en het nodige technisch inzicht heeft om zelfstandig diverse kleine herstellings- en onderhoudswerken uit te voeren.

Kan je lassen of kan je reeds met een hoogtewerker werken, dan is dit zeker een meerwaarde.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst. We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzeking,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

ALS WIJ MET ONZE RECYCLAGETECHNOLOGIE GEBRUIKTE METALEN EEN NIEUW LEVEN KUNNEN GEVEN, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Solliciteer