Customer Relations Officer Assay Exchange

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Administration

Posted on 20-09-2022

Wat jij zal doen

Ter versterking van ons team in de dienst “Sales and Customer Service”, zijn we op zoek naar een nieuwe collega die van aanpakken weet, proactief is en autonoom wilt werken.

Binnen het team “Assay Exchange”, ben je verantwoordelijk voor de analyse uitwisseling en settlement van binnenkomende grondstoffen en uitgaande materialen. Jouw taak is het administratief behandelen en opvolgen van uitwisselingsdossiers. Bovendien ben je het aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot analyses.

Daarnaast behoort ook de “Assay Forecast”, het valideren van contracten, het opstellen en publiceren van periodieke en niet periodieke rapporteringen, tot je takenpakket.

Intern werk je nauw samen met verschillende diensten zoals onder andere het Analytisch Laboratorium, de dienst Bemonstering, de dienst Aankomst & Verzending, evenals andere teams binnen de Commerciële Dienst.

Samen met je AE collega’s beheer je de bestaande procedures en guidelines met als doel deze actueel/conform de afspraken te houden en te optimaliseren.

Ook neem je actief deel aan de uitwerking van optimalisaties van SAP: design, definiëring business requirements en testing.

Naar wie we op zoek zijn

Je komt in aanmerking door de volgende competenties:

 • Je bent in het bezit van bachelor diploma bij voorkeur in een commerciële richting
 • Door jouw commercieel ingesteldheid, luisterbereidheid en contactvaardigheid kan je perfect samenwerken met intern en extern cliënteel.
 • Rekenvaardigheid en zin voor structuur, efficiëntie en nauwkeurigheid zit in jouw DNA.
 • Deadlines voor tijdsgebonden taken respecteren is voor jou geen enkel probleem.
 • Rapportages opmaken kan je vlot en secuur.
 • Dankzij kennis of affiniteit vind je je weg in onze chemie en metallurgie sector.
 • Buiten het feilloos beheersen van de Nederlandse taal kan je je professioneel uitdrukken in het Engels in woord en geschrift. Daarnaast is kennis van Frans en Duits een pluspunt.
 • Je beschikt over een goede kennis van MS-Office (Outlook, Word, Excel).
 • Kennis SAP evenals Microsoft SharePoint is een troef.
 • Jouw communicatieve vaardigheden helpen om je steeds duidelijk en doelgericht uit te drukken.
 • Door minstens drie dagen vanuit kantoor te werken draag je bij aan een uitstekende teamsfeer. De andere twee dagen mag je als je dit graag wenst telewerken.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclage technologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Als onze recyclageactiviteiten het tekort aan schaarse grondstoffen kunnen aanpakken, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Solliciteer