Compensation & benefits officer

Belgium, Hoboken
Human Resources
Human Resources

Wat jij zal doen

Als Comp&Ben Officer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers mbt vragen over C&B onderwerpen zoals loonberekeningen, contracten, voordelen, etc.

Je staat in voor een correcte verwerking van loongegevens en voordelen, en van een correcte toepassing van de sociale wetgeving voor medewerkers werkzaam in de sites Brussel, Hoboken en Olen.  

Belangrijkste verantwoordelijkheden: 

 • geven van informatie m.b.t. verschillende Compensation en Benefits domeinen, zaken opzoeken en tijdig feedback bezorgen
 • opvolgen van de wetgeving en Umicore interne regels m.b.t. de aan jou toegewezen C&B domeinen en deze correct toepassen
 • evalueren van bestaande processen en toepassingen en optimaliseren en automatiseren waar mogelijk.
 • meewerken aan projecten die kaderen binnen je specialisatiedomein(en)

In deze functie rapporteer je aan onze Compensation & Benefits Manager. Je bureau staat in Hoboken, maar je bent bereid je sporadisch te verplaatsen naar onze andere vestigingen (Brussel en Olen).

Naar wie we op zoek zijn

We zoeken een enthousiaste collega die

 • bachelor of master diploma op zak heeft met een relevante ervaring in verschillende Compensation en/of Benefits domeinen
 • ervaring met SAP HR heeft
 • een vlotte kennis heeft van het Nederlands en Engels, kennis van Frans is een meerwaarde
 • zelfstandig werkt en ook een teamspeler is
 • een pro-actieve houding heeft, ondernemend en resultaatsgericht is
 • kritisch ingesteld is en nauwkeurig werkt
 • gebeten is door cijfers
 • vlot en professioneel communiceert met verschillende niveaus in de organisatie

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over onze ondersteunende diensten HR en andere

Een wereldwijde organisatie. Niet alleen de mensen in onze industriële vestigingen en technische centra zijn van vitaal belang voor de groei van Umicore. In al onze ondersteunende functies zorgen we ervoor dat we blijven groeien en evolueren - of het nu is door ervoor te zorgen dat onze beslissingen commercieel haalbaar zijn, door onze reputatie te verbeteren, door nieuwe klantenrelaties op te bouwen of door de juiste mensen te vinden die kunnen voortbouwen op wat we al hebben bereikt. De verscheidenheid van ons werk betekent dat we niet stil kunnen blijven staan. We moeten nieuwe manieren vinden om dingen te doen, nieuwe oplossingen ontdekken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

If we can become a world leader in recycling and clean mobility, IMAGINE WHAT YOU COULD DO?

     

Solliciteer