Commercieel Medewerker Bevoorrading

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Administration, Sales & Marketing

Posted on 12-08-2022

Wat jij zal doen

Als Commercieel Medewerker Bevoorrading ben je verantwoordelijk voor de volgende activiteiten:

 • De volledige administratieve ondersteuning van de grondstoffenbevoorrading binnen de business line Recyclables in Hoboken.
 • Contracten en offertes opstellen in overleg met de Supply Manager en deze versturen naar de leveranciers.
 • Het ontvangen en controleren van bestellingen en de invoer ervan in het IT-systeem.
 • Een actieve rol opnemen in notificatie-dossiers, opvolging logistiek, contact tussen klant en de diverse interne diensten.
 • Het voorbereiden van dossiers voor de manager met het oog op belangrijke onderhandelingen/bezoeken plus het opvolgen van de uitvoering van de contracten.
 • De opvolging van de offertes en het contacteren van klanten indien feedback uitblijft en opvolging nodig is.

Naar wie we op zoek zijn

Voor de functie van Commercieel Medewerker Bevoorrading kom je in aanmerking door de volgende competenties:

 • Een bachelordiploma is in jouw bezit bij voorkeur in een economische richting.
 • De bereidheid is aanwezig om je de geldende verkoopprocedures volledig eigen te maken (prijsoffertes, contracten, clausules, incoterms, betalingstermijnen, transportregelgeving,…).
 • Het aanleren van nieuwe softwaresystemen is voor jou geen enkel probleem.
 • Je hebt een goede kennis van MS Office. Kennis van SAP en Sharepoint is een pluspunt.
 • De Nederlandse taal beheers je tot in de puntjes. Je hebt bovendien een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels. Kennis van andere talen zoals Frans, Duits of andere talen is zeker meegenomen.
 • Jouw rekenkundige vaardigheden gebruik je in je dagelijks werk.
 • Doordat je onafhankelijk en autonoom te werk gaat, zorg je ervoor dat het geleverde werk nauwkeurig van A tot Z wordt uitgevoerd.
 • Door klantgericht te zijn en steeds diplomatisch op te treden, bouw je een vertrouwensrelatie op met de desbetreffende stakeholders.
 • Jouw energieke karakter draagt bij aan een positieve werksfeer en een aangename teamgeest.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over onze ondersteunende diensten

Een wereldwijde organisatie. Niet alleen onze medewerkers in onze productievestigingen en onze technische centra zijn cruciaal voor onze groei. Onze collega’s in ondersteunende functies zorgen ervoor dat we blijven groeien en evolueren – bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat onze beslissingen commercieel leefbaar zijn, door onze reputatie te verbeteren, door nieuwe klantrelaties op te bouwen of door de juiste mensen te vinden die verder kunnen bouwen op wat we al bereikt hebben. De verscheidenheid van ons werk leidt ertoe dat we niet mogen stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Als onze recyclageactiviteiten het tekort aan schaarse grondstoffen kunnen aanpakken, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Solliciteer
Share this page