Category Procurement Manager Industrial Projects

Belgium, Hoboken
N/A
Procurement

Posted on 22-05-2022

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over onze Support diensten, Procurement en andere

Een wereldwijde organisatie. Niet alleen door onze medewerkers in onze productievestigingen en onze technische centra zijn cruciaal voor onze groei. Onze collega's in ondersteunende functies zorgen ervoor dat we blijven groeien en evolueren - bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat onze beslissingen commercieel leefbaar zijn, door onze reputatie te verbeteren, door nieuwe klantrelaties op te bouwen of door de juiste mensen ten vinden die verder kunnen bouwen op wat we al bereikt hebben. De verscheidenheid van ons werk leidt ertoe dat we niet mogen stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.  

Wat zal jij doen

Binnen de categorie Industrial Projects Belgium ben je verantwoordelijk voor:

 • de aankoop van complexe investeringsdossiers, inclusief de inzet van sourcingstrategie en stakeholdermanagement 
 • doelen stellen, in afstemming met de senior Category Procurement Manager en de Category Procurement Center Director en onze klanten
 • de ontwikkeling en implementeren van categorie strategieën voor investeringsprojecten in België
 • het stimuleren van verbetering van inkoopactiviteiten door optimalisatie van gebruikersnaleving, leveranciersprestaties, contracten en klanttevredenheid
 • het managen van het Belgische investerings- en lab inkoopteam (4 collega's)

 

Je rapporteert aan de Sr Category Procurement Manager Industrial Projects en je bent bereidt te reizen tussen de site Hoboken en Olen om je team members te ontmoeten.

Naar wie zijn wij op zoek

Een enthousiaste en gedreven collega met:

 • Master degree in business of logistiek
 • ten minste 3 jaar relevante ervaring in procurement
 • sterke interne klantgerichtheid met overtuigings- en beïnvloedingsvaardigheden
 • focus op continue verbetering en commitment om resultaten te behalen
 • samenwerkingsmentaliteit en teamwerker
 • zin voor flexibiliteit en prioriteren kunnen stellen
 • vlotte communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

ALS WIJ EEN WERELDLEIDER KUNNEN WORDEN IN RECYCLAGE EN SCHONE MOBILITEIT, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

      

Solliciteer
Share this page