Stages academiejaar 2021/2022

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Production, Procurement, Maintenance, Finance, Communication, EHS/Quality, Administration, Engineering

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Naar wie we op zoek zijn

Wij bieden graag een stageplaats aan 6de en 7de jaarsstudenten TSO, bachelor- en masterstudenten.

Voor het invullen van onze stageplaatsen zoeken we vooral studenten in een scheikundige of technische richting zoals mechanica, elektromechanica, elektriciteit, bouw, piping/lassen/monteren.

Hoe je aanvraag indienen?

Je voegt bij je sollicitatie 2 documenten:

1. je CV waarin je ons je gegevens bezorgt zoals naam, voornaam, geboorteplaats en -datum, adresgegevens, GSMnr en emaildadres. Uiteraard ook een overzicht van je schoolloopbaan met vooral de info over de richting die je zal volgen in het academiejaar 2021/2022 en waarvoor je een stageplaats aanvraagt.

2. Je motivatiebrief waarin je ons laat weten wanneer je stageperiode juist zal plaatsvinden en of er een bepaalde stage opdracht, bachelor- of masterproef aan gekoppeld is.

 

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden jou de kans om praktijkervaring op te doen in een internationaal bedrijf en dit onder begeleiding van onze ervaren medewerkers.

Apply