Operator Interne Logistiek RML in 2 ploegen

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Supply Chain

Wat jij zal doen

Je staat in voor het lossen van vrachtwagens en het verwerken van de bijhorende receptiegegevens met behulp van de diverse IT-tools. Het kan hier zowel gaan over het begeleiden van vrachtwagens die bulk komen leveren als over het lossen van verpakte materialen met behulp van een heftruck. Je checkt de receptie op afwijkingen en rapporteert deze aan je leidinggevende. Je neemt foto’s van het fysisch aspect en neemt grabsamples van materialen. Na receptie zorg je ervoor dat de materialen gestockeerd worden in de magazijnen en maakt hiervoor gebruikt van de diverse IT-tools zodat deze ook administratief correct staan. Ook het laden van lege verpakkingen behoort tot het takenpakket

Naar wie we op zoek zijn

Je hebt een A2 diploma behaald in een technische richting of gelijkgesteld door ervaring en bent vertrouwd met magazijnwerk en heftruckwerk. Je beschikt over een erkend heftruckattest (AV001 of IS001) en hebt een goede kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan vlot overweg met computers en andere IT-tools. Je hebt een groot verantwoordelijksgevoel, levert kwaliteit en je hebt oog voor orde en netheid. Administratief ben je voldoende onderlegd om juiste interpretatie en rapportering van data te kunnen doen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

ALS MIJN VAARDIGHEDEN KUNNEN HELPEN OM GEBRUIKTE METALEN EEN NIEUW LEVEN TE GEVEN, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply