Engineering Trainee Bouwkunde

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Maintenance

Posted on 09-08-2022

Wat jij zal doen

Tijdens een opleidingstraject van 15 maanden (dat start in september 2022) doe je onder individuele begeleiding van de Young Talent and Onboarding Manager praktijkervaring op in diverse functies bij onze technische projectteam Bouwkunde.

Zo krijg je de kans om alles te leren over specifieke vakgebieden binnen bouwkunde zoals beton, staalbouw, grondmechanica, rioleringswerken, geluidsisolatie, renovatietechnieken en wegenbouw…,

daarnaast ook nog (brand)veiligheid, HR, Logistiek...

Na een succesvol traineeship kom je in aanmerking voor de functie van werkvoorbereider / tekenaar ontwerper of werfleider bouwkunde bij Umicore.

Naar wie we op zoek zijn

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die:

  • pas afgestudeerd is of laatstejaarsstudent master (industrieel ingenieur) in de richting bouwkunde;
  • echte teamspeler is met een no-nonsense mentaliteit;
  • bezeten is door bouwkunde/techniek, erg nieuwsgierig van aard is en zoveel mogelijk willen bijleren;
  • een eerste werkervaring wil opdoen bij een inhouse engineeringsafdeling met een brede scope aan projecten en meerdere managers voor opleiding en ondersteuning!
  • de skills van autocad of andere 3D tekenprogramma’s (oa Revit) wil perfectioneren “via training on the job”;
  • graag proeft van de vele aspecten die een bouwkundig dossier omhelst. Het maken van de eerste tekening, het opmaken van de meetstaat, opvolging van de bouwkundige werken op de werf, tot de opmaak van het As-Built dossier.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over PMR [Precious Metals Refining)

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Als wij met onze recyclagetechnologie gebruikte metalen een nieuw leven kunnen geven, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply
Share this page