Commercieel Medewerker Industrial By-Products

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Sales & Marketing, Administration

Posted on 09-08-2022

Wat jij zal doen

Umicore Precious Metals Refining is een bedrijf gespecialiseerd in de  recyclage van secundaire grondstoffen met het oog op de terugwinning van edele metalen en non-ferrometalen. De afdeling supply (bevoorrading) van de commerciële dienst staat in voor het aanbieden van deze recyclagedienst en het contracteren van de edelmetaal houdende grondstoffen. Binnen deze afdeling zijn we op zoek naar een commerciële medewerker om ons team te versterken in het marktsegment van de industriële bij-producten. Dit zijn restproducten en afvalstromen van andere non-ferrosmelters en raffinaderijen wereldwijd.

Als Commercieel Medewerker Industrial By-Products ben je verantwoordelijk voor de volgende activiteiten:

 • De volledige administratieve ondersteuning van de grondstoffenbevoorrading binnen de business line Industrial By-Products in Hoboken.
 • Contracten en offertes opstellen in overleg met de sales managers en de opvolging ervan met de klant.
 • Het ontvangen, controleren en invoeren van bestellingen.
 • Het voorbereiden van dossiers voor de sales managers met het oog op belangrijke onderhandelingen.
 • Je draagt zorg voor het opvolgen van de uitvoering van de contracten en offertes en het contacteren van klanten indien feedback uitblijft.

Naar wie we op zoek zijn

Voor de functie van Commercieel Medewerker Bevoorrading kom je in aanmerking indien je beschikt over volgende competenties:

 • Een bachelordiploma is in jouw bezit bij voorkeur in een economische richting.
 • Je kan 5 jaar relevante ervaring voorleggen in onze industrie of in een administratief commerciële omgeving.
 • Je bent vertrouwd met de facetten van een verkoopprocedure: prijsoffertes, contracten, enz.
 • Kennis van document- en dossierbeheer heb je door ervaring.
 • Je gaat vlot om met MS Office toepassingen. Ervaring met SAP MC en Sharepoint is een pluspunt.
 • De Nederlandse taal beheers je tot in de puntjes. Je hebt bovendien een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels. Kennis van andere talen is zeker meegenomen.
 • Jouw goede rekenkundige vaardigheden gebruik je in je dagelijks werk.
 • Je bent zowel een teamspeler als iemand die zelfstandig kan werken
 • Je kan je werk nauwkeurig van A tot Z uitvoeren.
 • Je bent klantgericht en gaat professioneel en pro-actief om met vragen en klachten van interne en externe klanten
 • Veranderingen of wijzigingen ga je met de nodige flexibiliteit tegemoet.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer. (In deze functie kan je gebruik maken van een fiets leasing en heb je ook de mogelijkheid tot telewerken)

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining (PMR)

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Als onze recyclageactiviteiten het tekort aan schaarse grondstoffen kunnen aanpakken, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply
Share this page