Administratief medewerker productie

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Administration

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over PMR

In onze afdeling PMR ( Precious Metals Refining) produceren we oplossingen op basis van basis- en edelmetalen. De sleutel tot ons succes is innovatie. We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo’n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

Wat jij zal doen

Binnen de administratie van onze productiediensten zijn we op zoek naar een administratieve medewerker met een voorliefde voor nauwkeurig cijferwerk. Je staat in voor de ondersteuning en opvolging van de metaalboekhouding, de opvolging van het stockbeheer en het verwerken van bestellingen van de productiedienst. Je maakt diverse rapporteringen en analyses.

Je zal jouw opleiding krijgen bij de dienst “Technische Planning en Stockbeheer” om daarna toegewezen te worden aan de wervende productiedienst.

Naar wie we op zoek zijn

Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in een economische richting en je hebt enkele jaren relevante werkervaring. Je beheerst MS-Office. Als je daarnaast ook kennis hebt van SAP en SharePoint is dat een extra troef. Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Kennis van het Engels een pluspunt.

Je bent klantgericht ingesteld. Je werkt nauwkeurig en werkt graag met cijfers. Je kan goed rapporteren en werkt efficiënt. Je bent een teamspeler die duidelijk communiceert. Bovendien sta je open voor nieuwe zaken en bijscholing.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

ALS WIJ EEN WERELDLEIDER KUNNEN WORDEN IN RECYCLAGE EN SCHONE MOBILITEIT, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply